Charlotte snijder

Charlie of wel Charlotte Snijder is het brein achter het in 2014 opgerichte entertainmentbureau Charlie Productions. Charlotte is een gepassioneerde danseres en is afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas. Het laatste jaar liep Charlotte stage bij het Holland Show Ballet als een van de danseressen van de Dinnershow of Dreams in Studio 21 te Hilversum. Daarna heeft Charlotte Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Charlotte Snijder

Van passie voor dansen naar creatief entertainment bureau”

De combinatie van haar passie voor dans en het commerciële inzicht maakt van Charlie Productions een creatief entertainmentbureau met oog voor commerciële kansen en op maat gemaakt entertainment. Charlie Productions is sinds mei 2016 gevestigd in haar kantoor in Veendam. Charlie Productions is dan ook vooral opererend in het noorden van het land, maar zowel nationaal als internationaal inzetbaar.

CHARLIE’S TEAM & OUR MISSION

Charlie’s team bestaat uit meer dan 100 stralende performers, waaronder hostesses, modellen, danseressen & zangeressen. Iedere performer is gespecialiseerd in zijn/haar eigen vak en kan worden ingezet om van uw event een succes event te maken!

Entertainment op maat

Charlie Productions biedt opmaat gemaakt entertainment, professionele performers, kwaliteit en het volledig ontzorgen van de klant. Door middel van Charlie’s kennis op zowel creatief als commercieel vlak kan Charlie de klant een opmaat gemaakt voorstel doen om het event een unieke uitstraling te geven. Het is Charlie’s droom om van ieder moment een bijzonder moment te maken.