SHOWS

Bent u opzoek naar een volledige dinnershow voor uw event of zoekt u een opmaat gemaakt Showblok voor uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij Charlie Productions aan het juiste adres.

The Iconic Dinnershow by Charlie Productions
Een avondvullend programma met een show vol zang, dans, diner en entertainment! Met een professionele cast die haar sporen reeds ruim heeft verdiend in de top van de Nederlandse dans- en entertainmentwereld, nemen 4 geweldige zangers/zangeressen en 5 topdansers u mee langs de iconische tijdperken van de muziekgeschiedenis. Show en diner wisselen elkaar geruisloos af en zorgen voor een unieke avond uit!

Club Charlie - 'An Extraordinary Night Out'
Een sensationele club avond uit met hoogwaardig entertainment! Club Charlie tovert elke locatie om tot een Parijse Club met hoogwaardig entertainment gedurende de hele avond. Telkens wordt het publiek verrast met een sensationeel optreden vanuit alle hoeken van de zaal, verzorgt door de cast van Club Charlie bestaande uit zangers/zangeressen, danseressen & luchtacrobatiek. Dit zorgt voor een unieke beleving. Tussendoor worden kleine gerechten, fingerfood & cocktails geserveerd. Het entertainment, de acts & fingerfood lopen geruisloos door elkaar heen en worden perfect door elkaar opgevolgd. Ontsnap even aan de realiteit en stap de wereld van Club Charlie binnen voor een onvergetelijke avond uit!

De shows van Charlie Productions maken van uw event een beleving vol zang, dans en entertainment. Met de shows van Charlie Productions bezorgt u uw gasten een onvergetelijke avond! Charlie Productions verzorgt avondvullende shows tot korte showdelen op elke denkbare locatie.

Bent u opzoek naar een eventmanager? Charlie Productions ondersteunt uw graag! Charlie Productions neemt alles uit handen. Van de uitnodigingen, de locatie, hostesses en het entertainment, alles wordt tot in de puntjes geregeld. Charlie Productions is gespecialiseerd in het organiseren van Dinnershows en Fashionshows.

Bent u benieuwd wat Charlie Productions voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op!
THE ICONIC DINNERSHOW


FASHIONSHOWNeemt u gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

NEEM CONTACT OP